3D illustratie Chesterfield verpakking

Chesterfield sigaretten verpakking

Chesterfield sigaretten verpakking

Ik ben altijd al een fan geweest van de sigarettenverpakking van Chesterfield. Ik vind de verpakking erg stijlvol vormgegeven met het elegante logo en de structuur-lijnen in de achtergrond. Je krijgt echt zin om te roken met zo’n verpakking. Of dat goed is weet ik eigenlijk niet 🙂 In ieder geval voor mij genoeg reden om de verpakking te gebruiken voor een 3D vingeroefening.

Chesterfield verpakking

Chesterfield verpakking

Na de verpakking los te hebben gesneden, met een papier mesje, en daarna opengevouwen heb ik deze gefotografeerd. In een foto bewerkingsprogramma heb ik de afzonderlijke delen losgesneden en afzonderlijk als .jpg opgeslagen.

Vervolgens heb ik in een 3D programma een model gemaakt volgens de afmetingen van het Chesterfield sigaretten pakje. Op alle zijden van dit model heb ik de fotobestanden (jpg) van de verpakking geplakt. Je kunt namelijk in dit 3D programma objecten een ‘skin’ geven van .jpg bestanden.

Chesterfield sigarettenhuls

Chesterfield sigarettenhuls

Dit heb ik ook gedaan voor de afzonderlijke sigaretten. Gelukkig kun je objecten wel kopieren, anders was het helemaal een monnikenwerk geworden. De geïllustreerde sigaretten heb ik vervolgens in de geïllustreerde verpakking geplaatst. Zie hieronder het resultaat.

Chesterfield is een sigaretten merk van de fabrikant Philip Morris. De 3D illustratie die ik van de Chesterfield verpakking gemaakt heb is voor eigen onderzoeksdoeleinden. Om te oefenen met 3D illustratie. Dit werk heeft geen enkele relatie met het merk Chesterfield en/of de fabrikant Philip Morris.

Voor meer voorbeelden ga naar Vrij werk of bekijk Werk in opdracht. Voor vragen neem contact op.

Advertenties

Een gedachte over “3D illustratie Chesterfield verpakking

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s